Monday 7 August 2023

Chronisch ziek of serieuze uitdagingen in het leven? 💫 Chronically ill or facing serious Life Challenges?

~ for English please scroll down halfway through this page ~ lieve lezer,

Hoop jij op een wonder, net als ik?
Graag wil ik je dan wijzen op een Unieke Kans: 

30-dagen Tao Transformatie Programma

Een diepgaand transformerend programma van 30 dagen, dat start komende dinsdag 8 augustus en wordt aangeboden door mijn leraar dr. en master Zhi Gang Sha.

Waarom wil ik het daarover hebben? Omdat vele mensen en dieren momenteel door moeilijke tijden gaan.
Mensen en dieren hebben hulp nodig. Velen willen graag hulp hebben, maar er is niet voor iedereen medische hulp voorhanden. 

Ik weet hoe het voelt als er geen medische hulp is en hoe uitzichtloos en hopeloos dat voelt.😕
Ik ben nog steeds elke dag dankbaar dat ik een andere vorm van hulp heb gevonden, die mij krachtige oplossingen biedt.  

En die ervaring geef ik al vele jaren door aan anderen. Ik help met hart en ziel waar ik kan, maar er zijn de laatste tijd steeds vaker verzoeken waar ik helaas geen hulp bij kan bieden. Er is een hogere lichtkracht nodig dan ik kan doorgeven.
Dit Programma kan daar wel een oplossing voor bieden. En daarom deel ik graag meer informatie hierover, zodat hopelijk meer mensen de hulp kunnen krijgen die ze zoeken. Want ik hoor geregeld hartverscheurende verhalen en ik wens die mensen toe dat ook zij verlichting krijgen.

Ernstige of Chronische aandoeningen

Ik weet dat de investering voor sommige mensen veel vraagt, maar ik kan je uit eigen ervaring zeggen dat het het meer dan waard is! 
Waarom? Dat zal ik proberen uit te leggen.

Vele mensen hebben momenteel te maken met ernstige of chronische gezondheidsklachten. Voor sommige aandoeningen is er medische behandeling of verlichting mogelijk. Voor aandoeningen als de mijne is er helaas geen medische behandeling voorhanden.
Toch is er een andere benadering mogelijk.

Zoals velen van jullie weten werd ik ongeveer 13 jaar geleden door mijn arts opgegeven. Hij had geen idee meer hoe hij mij kon ondersteunen en gaf mij nog slechts een paar maanden te leven.
Toch type ik vandaag, bijna 13 jaar later, deze email aan jullie. 💗🙏🏻
De enige reden daarvoor is dat ik de hulp heb gekregen van dr. en master Sha. De vorm van hulp die nu in dit Programma wordt aangeboden! Snap je mijn blijheid en enthousiasme? 😀

Ziekte is niet alleen iets fysieks. De fysieke manifestatie is het laatste stadium.
Ziekte ontstaat in het trillingsveld als negatieve informatie. 
Deze negatieve informatie wordt meegedragen in de ziel/het trillingsveld en gaat via het hart en de gedachten over op de energie en de materie in ons lichaam, Wanneer deze negatieve informatie zich gaat manifesteren in het lichaam, ontstaat ziekte. De medische wereld richt zich op herstel van het lichaam, maar de oorspronkelijke negatieve informatie wordt daarbij niet altijd getransformeerd waardoor aandoeningen chronisch kunnen worden of zoals bij kanker telkens terug kunnen keren. 
Meer details over dit proces kun je hier lezen: 
https://www.puur-licht.nl/soul-over-mind-over-matter/

In mijn geval was er helemaal geen behandeling voorhanden. Toch kon ik via het veranderen van de negatieve informatie mijn lichamelijke aandoening verbeteren en herstel versnellen.
Dit kan via allerlei manieren zelf gedaan worden. Maar er is ook een snellere  manier mogelijk. Namelijk via een spirituele opdracht om deze informatie te veranderen. 
Je kunt dit ook een partiële karmareiniging noemen voor een specifieke aandoening. 
Niet iedereen gelooft hierin en dat is oké. Iedereen mag geloven wat hij of zij wil, maar ik heb de kracht ervan ervaren (gezien, gehoord, gevoeld) en ik weet dus dat het echt is.

Mijn spirituele kanalen zijn open en ik zie niet alleen de lichtwezens. Ik zie ook de niet zo fijne entiteiten die ziekte, pijn, schade, energiegebrek, calamiteiten, ongelukken veroorzaken. Ik zag ze om me heen. Ik zag ze intern schade veroorzaken.
Het was heel informatief om een geopend derde oog te hebben, maar helaas was ik toen niet in staat iets tegen deze krachten te doen.

Toen ik dr. en master Sha leerde kennen, kon ik bijna niet meer lopen. Ik had enorm veel pijn en regelmatig zenuw spasmes. 
Ik heb op het podium de hulp ontvangen die ik nodig had. Ik zal je de details besparen maar het was voor mij enorm pijnlijk en voor de mensen in de zaal geen pretje om te aanschouwen wat er gebeurde toen al die donkere krachten zo intens aanvielen. 
Dr. en Master Sha heeft echter bijzondere capaciteiten. Op het moment dat hij de negatieve informatie veranderde, kwam er rust in mij en om me heen. 
Ik kon zien, voelen en horen hoe de donkere entiteiten werden verwijderd door de lichtwezens. Mijn spasmes stopten, de pijn verdween, ik kreeg de controle over mijn lichaam terug en kon vlak daarna weer bijna normaal lopen.

Mensen in de zaal waren verbaasd. En ik, ik kon niet geloven dat iets wat zoveel jaren zoveel pijn had veroorzaakt ineens weg was. Ik voelde me bevrijd. Ik had jaren gehoopt op een wonder, en dat had ik zojuist gekregen.
Een wonder dat ik de jaren erna meermalen heb mogen ervaren. Iedere keer werd er een hogere laag van negatieve informatie veranderd en daarmee kwam er steeds meer licht en leven terug in mij. Dit is wat mijn leven nu al bijna 13 jaar verlengt.

Ik zie nog steeds regelmatig beide kanten in de spirituele wereld. Ik zie. Ik hoor, ik voel. Ik ervaar. En kan en mag heel veel zelf oplossen. Maar er zijn krachten die sterker zijn. En hoe dankbaar kun je dan zijn als er iemand is die je kan helpen.
Die hulp is voor mij niet in waarde uit te drukken. 
Ik weet wat het is om als een kasplantje, 7 jaar lang plat te liggen en  het leven steeds meer uit je weg te voelen trekken. 
Ik weet hoe het voelt als er hulp is en het leven als door een wonder weer terugkomt. 

Dit is echt! Dit is iets wat ik in de afgelopen 13 jaar ook bij vele andere mensen heb mogen waarnemen bij zeer veel verschillende aandoeningen of bij herstel na ongeluk. Dit is de unieke kracht die dr. en Master Sha naar de wereld brengt. En dat is nu opengesteld de komende 30 dagen voor iedereen die die calling voelt. 

Realistisch

Maar ik wil wel realistisch zijn en geen valse hoop geven. 
Na die eerste ontmoeting met dr. en master Sha kwam mijn leven stapje voor stapje terug.
Is mijn leven perfect? NEE.
Ben ik volledig gezond? NEE.
Ziekte kent lagen en in die afgelopen 13 jaar heb ik veel verbetering gevoeld, maar soms ook een laag bereikt waar ik niet zelf doorheen kwam en waarbij ik opnieuw hulp  nodig had om verder te herstellen.  
Het is ook niet zo dat als de hulp gegeven wordt dat dan meteen alles over is. Ik heb zelf veel eigen inzet moeten geven om mijn herstel te bevorderen.

Maar wat ik aan hulp en lichtkracht heb mogen ontvangen heeft een gedeelte van de blokkades opgelost en in het licht gebracht en daarmee werd de weg naar herstel geopend.
Er zijn nog meerdere blokkades in mij die ik zelf heb op te lossen. Mijn eigen inbreng. Maar mijn leven is leefbaar en ik kan er nu zelf mee aan de slag waar ik dat voorheen niet kon. En dat is en blijft voor mij bijzonder.

Zoals een oude Chinese wijsheid zegt:
Tian Ren Ge Ban. Wat  betekent: De Hemel en de Mens doen ieder de helft van het werk.  

Ik heb een krachtige spirituele interventie mogen ontvangen. De andere helft van het werk is aan mij.
En dat doe ik met alle liefde en dankbaarheid, omdat me een kans gegeven is die niemand anders me kon bieden. 

TAO FIELD Transformation Program
Deze vorm van hulp is de komende maand opengesteld voor iedereen die hier interesse in heeft.
Iedereen kan een aanvraag indienen om deel te mogen nemen aan dit programma. 

NIET voor iedereen bedoeld
Dit programma is echter niet voor iedereen. Het is voor hen die bereid zijn een eigen inzet te tonen, een eigen verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid en bereid zijn daar gedurende 30 dagen lang een deel van hun tijd en energie, alsmede de financiële bijdrage voor deelname aan het programma in te investeren. 

Het is niet bedoeld voor een griepje van een paar dagen, maar echt voor serieuze problemen wat diep lijden of langdurige gezondheidsklachten brengt.


Wat brengt dit Programma:

Dit zijn de belangrijkste diensten voor jou (geliefden en/of huisdieren) in dit programma:

 • Negatieve informatie verbonden aan jouw ene verzoek (een systeem, orgaan, lichaamsdeel, gezondheidstoestand of relatie) wordt gewist.
 • Er wordt een Tao De Bo Re Field overgedragen voor één verzoek (Dit betekent, Tao (Ultieme Bron) De (Voedingsstoffen) Bo Re (Hoogste Licht & Wijsheid) FIeld (Veld). Dit is een Spirituele overdracht om je te ondersteunen in je helingsproces. 
 • dr. en Master Sha zal elke dag 30 minuten chanten en traceren. Je krijgt dus elke dag aanvullend 30 minuten de meest krachtige healing.
 • Je verzoek zal 24/7 in het Tao kalligrafieveld staan, waarmee je 24/7 de bescherming van het licht hebt.
 • Je wordt toegevoegd aan de privé Online Tao Field Cirkel, exclusief gecreëerd om met jou te communiceren en je direct te dienen. Dit is een online community waar je in contact kunt zijn met andere deelnemers en je gezamenlijk kunt oefenen en leren. 
 • 7  Leading Teachers zullen dagelijks, gedurende de hele week, oefensessies van 30 minuten voor je aanbieden (alle sessies zullen beschikbaar zijn voor herhaling gedurende een 24-uurs replay die je zo vaak kunt kijken als je wilt). 

Dat maakt dit programma zo uniek en waardevol.
Negatieve informatie verbonden aan ziekte wordt gedeeltelijk omgezet in licht, waarbij je kunt kiezen voor een orgaan (hart, lever etc), een systeem (spijsverteringsstelsel, ademhalingsstelsel etc.), aandoening (kanker, diabetes, chronische vermoeidheid etc), lichaamsdeel (rug, nek, pols etc).
Je ontvangt een krachtige lichtoverdracht waar je mee kunt werken om je lichaam te helpen herstellen.
Er komt bescherming om ervoor te zorgen dat de donkere krachten je niet langer kunnen raken.
Je ontvangt 30 dagen lang ondersteuning voor je herstel. 

En dit kan zowel voor mens als dier. Want ook dieren kunnen ernstig ziek zijn.

Je kunt ook kiezen voor een specifieke relatie. Bijvoorbeeld de relatie tussen jou en je moeder, of het vinden van jouw levenspartner.
Ook blokkades in relaties zijn immers negatieve informatie, die verhinderen dat jij je levenspartner kunt vinden of die verhinderen dat jij een liefdevol contact hebt met je moeder.

En mocht je nu denken, maar ik ben helemaal niet ernstig ziek, dan kun je dit ook ontvangen voor een bepaald orgaan om ziekte te voorkomen. Preventie is wellicht nog wel belangrijker dan een behandeling voor een ziekte die zich al heeft geopenbaard. Vóór problemen zich manifesteren in de materie is de informatie al in jouw trillingsveld aanwezig. Hoe fijn zou het zijn om die negatieve informatie te veranderen alvorens er problemen ontstaan!

Daarbij komt dat het veranderen van de informatie in ons trillingsveld niet alleen verbetering zal geven voor dit leven, maar ook voor volgende levens. Je toekomstige zelf zal je dus heel dankbaar zijn! 😊
En aangezien alles wat wij in onszelf helen ook doorwerkt naar onze voorouders en nakomelingen, is dit programma veel omvattender dan het wellicht op het eerste oog lijkt.

VRAGEN? 

Meer informatie over het programma geef ik je met alle liefde. Reik uit als je serieus geïnteresseerd bent om deze unieke vorm van hulp te ontvangen en ik geef je graag antwoord op je vragen. Zie onderaan deze pagina.

Ik heb deze week vele uren informatie gehad over dit programma en de kracht ervan mogen zien en ervaren. 
Het is echt bijzonder!

DEELNEMEN

Zegt jouw gevoel meteen: JA Dat wil ik ook! Of JA, dat heeft mijn dierbare of mijn huisdier nodig! 
Ik wil deelnemen aan dit programma en deze uitzonderlijke kans pakken!
Dan kun je klikken op onderstaande links.

Verzoek tot deelname voor jezelf of je dierbare: 
Ga naar deze pagina
Password: 1234

- vul je voornaam
- je achternaam
- je emailadres in

in de commentbox vul je je verzoek in waarvoor je graag de hulp wilt ontvangen: orgaan, systeem, lichaamsdeel, aandoening, de relatie die je graag wilt veranderen.
Je kunt 1 verzoek per persoon indienen!! 

Daarna ontvang je per email bericht of jouw verzoek is toegelaten tot dit programma. Dit kan enige tijd duren. Wacht daarom niet tot het laatste moment.
Ben je toegelaten dan kun je jezelf registreren via de link in de toelatings-email die je ontvangt.

Verzoek tot deelname kan worden gedaan tot 9 augustus om 23.59 uur Nldse tijd. Registratie kan tot en met vrijdag 11 augustus. Daarna sluit de deelname dus doe dit alsjeblieft op tijd om teleurstelling te voorkomen.

Vind je dit ingewikkeld en wil je mijn hulp, dan kan dat. Neem contact op en ik help je door dit proces heen. 

Registratie deelname voor huisdier
Huisdieren kun je rechtstreeks registreren, Daarvoor is geen verzoek tot deelname nodig.
Ga hiervoor naar deze pagina


Ben jij iemand of Ken jij iemand voor wie dit programma een oplossing zou kunnen zijn?
Aarzel dan niet en dien je toelatingsverzoek in.
Ik kan je zeggen vanuit de grond van mijn hart dat deze manier van hulp mijn hele leven heeft veranderd.
En dat gun ik echt iedereen! 
Daarom deel ik dit programma nu in mijn nieuwsbrief en op de website.

Moge zo veel mogelijk mensen en dieren aan dit programma kunnen deelnemen! 

En als je dit zelf niet wilt of niet kunt, maar je kent wel iemand anders die hier misschien van droomt, stuur de email dan alsjeblieft door. Laten we gezamenlijk zo veel mogelijk mensen en dieren helpen om het lijden te verlichten.

Dat is de reden dat ik dit met jullie deel. Weet dat ik niet verbonden ben aan dit programma en dus ook niet verantwoordelijk ben voor de inhoud. Ik deel dit alleen omdat ik het lijden van  velen graag zie verminderen en weet dat de uniekheid van dit programma daarbij kan helpen, net zoals het mij heeft geholpen. 
Dank jullie wel. 💗🙏🏻

in liefde en licht,
Barbara 

~ True beauty is revealed only if there is light from within ~

Certified Soul Healer, Soul Teacher, Soul Communicator (Readings Akashic Records) en Guan Yin Lineageholder***********************************************************************************

Are you hoping for a miracle, just like I did? 


dear reader,'  


Are you hoping for a miracle, just like I did.
Then I would like to talk about a Unique Opportunity.

A unique 30-day program, starting next Tuesday, August 8, and offered by my teacher Dr. and master Zhi Gang Sha.

Why do I want to talk about this? Because many people and animals are currently going through difficult times.
People and animals need help. Many would like to have help, but medical help is not available for everyone.

I know how it feels when there is no medical help and how desperate and hopeless it feels.😕
I am still grateful every day that I have found another form of help that offers me powerful solutions. 

And I have been passing that experience on to others for many years. I help with my heart and soul wherever I can, but lately there are more and more requests that I unfortunately cannot help with. A higher light force is needed than I can pass on.
This Program can provide a solution to that. And so I am happy to share more information about it, so that hopefully more people can get the help they are looking for. Because I hear heartbreaking stories on a regular basis and I wish for those people that they too can get relief.

Severe or Chronic Conditions

I know the investment is asking a lot for some people, but I can tell you from personal experience that it is well worth it!
Why? I will try to explain that.

Many people are currently dealing with serious or chronic health conditions. For some conditions, there is medical treatment or relief available. For conditions like mine, unfortunately, there is no medical treatment available.
Nevertheless, a different approach is possible.

As many of you know, I was given up by my doctor about 13 years ago. He had no idea how to support me anymore and gave me only a few months to live.
Yet today, almost 13 years later, I am typing this email to you. 💗🙏🏻
The only reason is that I received the help of Dr. and Master Sha. The form of help now offered in this Program! Do you understand my joy and enthusiasm 😀.

Illness is not just something physical. Physical manifestation is the final stage.
Illness arises in the vibrational field as negative information.
This negative information is carried in the soul/vibrational field and passes through the heart and thoughts to the energy and matter in our body, When this negative information begins to manifest in the body, disease arises. The medical world focuses on repairing the body, but the original negative information is not always transformed in the process, so illnesses can become chronic or, as in the case of cancer, recurrent.
You can read more details about this process here:
https://www.puur-licht.nl/en/soul-over-mind-over-matter-2/

In my case, no treatment was available at all. Yet through changing the negative information, I was able to improve my physical condition and speed up recovery.
This can be done through many ways by yourself. But there is also a faster way possible. Namely through a spiritual order to change this information.
You can also call this a partial karma cleansing for a specific condition.
Not everyone believes in this and that's okay. Everyone may believe what they want, but I have experienced (seen, heard, felt) its power and so I know it is real.

My spiritual channels are open and I don't just see the light beings. I also see the not so nice entities that cause illness, pain, damage, energy shortages, calamities, accidents. I saw them around me. I saw them causing damage internally.
It was very informative to have an opened third eye, but unfortunately at that time I was not able to do anything against these forces.

When I met Dr. and Master Sha, I could hardly walk. I had tremendous pain and frequent nerve spasms.
I received on stage the help I needed. I will spare you the details but it was immensely painful for me and no fun for the people in the audience to witness what happened when all those dark forces attacked so intensely.
However, Dr. and Master Sha has special abilities. The moment he changed the negative information, peace came into me and around me.
I could see, feel and hear how the dark entities were removed by the light beings. My spasms stopped, the pain disappeared, I regained control of my body and shortly thereafter was able to walk almost normally again.

People in the room were amazed. And me, I couldn't believe that something that had caused so much pain for so many years was suddenly gone. I felt liberated. I had hoped for a miracle for years, and I had just gotten it.
A miracle that I was able to experience several times in the following years. Each time a higher layer of negative information was changed, and with it more and more light and life came back into me. This is what has extended my life for almost 13 years now.

I still regularly see both sides in the spiritual world. I see. I hear, I feel. I experience. And can and do resolve a great deal myself. But there are forces that are stronger. And how grateful you can be when there is someone who can help you.
That help for me cannot be expressed in value.
I know what it's like to be like a vegetable, lying flat for 7 years and feeling life pull more and more out of you.
I know what it feels like when help is there and life comes back to you like by a miracle.

This is real! This is something I have also been able to observe in many other people over the past 13 years with very different conditions or recovery from accident. This is the unique power that Dr. and Master Sha brings to the world. And this is now open for the next 30 days to anyone who feels that calling.

Realistic
But I want to be realistic and not give false hope.
After that first meeting with Dr. and master Sha, my life came back step by step.
Is my life perfect? NO.
Am I completely healthy? NO.
Illness has layers and in those past 13 years I have felt a lot of improvement, but sometimes also reached a layer that I could not get through by myself and where I needed help again to recover further. 
Nor is it the case that when help is given that everything is immediately over. I had to give a lot of my own effort to promote my recovery.

But what I was able to receive in terms of help and light force has resolved some of the blockages and brought them into the light, thus opening the way to recovery.
There are still several blockages within me that I have to resolve myself. My own input. But my life is livable and I can now deal with it myself where I couldn't before. And that is and remains special to me.

As an ancient Chinese wisdom says:
Tian Ren Ge Ban. Which means: Heaven and Human Being each do half the work. 

I was able to receive a powerful spiritual intervention. The other half of the work is up to me.
And I do it with love and gratitude, because I was given an opportunity that no one else could offer me.

TAO FIELD Transformation Program
This type of assistance is open for the next month to anyone interested in it.
Anyone can apply to participate in this program.

NOT meant for everyone
However, this program is not for everyone. It is for those who are willing to make a personal commitment, take personal responsibility for their health and are willing to invest some of their time and energy, as well as the financial contribution to participate in the program, in it for 30 days.

It is not meant for a flu of a few days, but really for serious problems what brings deep suffering or long-term health issues.


What this Program Brings:

These are the main services for you (loved ones and/or pets) in this program:

 • Negative information associated with your one request (a system, organ, body part, health condition or relationship) is cleared.
 • A Tao De Bo Re Field is transferred for one request (This means, Tao (Ultimate Source) De (Nutrients) Bo Re (Highest Light & Wisdom) FIeld (Field). This is a Spiritual transmission to support you in your healing process.
 • Dr. and Master Sha will be chanting and tracing for 30 minutes each day. So you will receive the most powerful blessings every day for an additional 30 minutes.
 • Your request will be in the Tao calligraphy field 24/7, giving you the protection of the light 24/7.
 • You will be added to the private Online Tao Field Circle, created exclusively to communicate with you and serve you directly. This is an online community where you can be in contact with other participants and practice and learn together.
 • 7 Leading Teachers will provide 30-minute practice sessions for you daily, throughout the week (all sessions will be available for replay during a 24-hour replay that you can watch as many times as you wish).

That is what makes this program so unique and valuable.
Negative information associated with illness is partially transformed into light, where you can choose an organ (heart, liver etc), a system (digestive system, respiratory system etc), condition (cancer, diabetes, chronic fatigue etc), body part (back, neck, wrist etc).
You receive a powerful light transmission that you can work with to help your body recover.
Protection comes to ensure that the dark forces can no longer touch you.
You receive 30 days of support for your recovery.

And this can be for both humans and animals. Because animals can also be seriously ill.

You can also choose a specific relationship. For example, the relationship between you and your mother, or finding your life partner/true love.
After all, blocks in relationships are also negative information, preventing you from finding your life partner or preventing you from having a loving contact with your mother.

And should you now think, but I am not seriously ill at all, you can also receive this for a particular organ to prevent illness. Prevention is perhaps even more important than treatment for a disease that has already manifested. Before problems manifest in matter, the information is already present in your vibrational field. How nice it would be to change that negative information before problems arise!

In addition, changing the information in our vibrational field will not only improve this life, but also future lives. So your future self will be very grateful to you! 😊
And since everything we heal within ourselves also carries over to our ancestors and descendants, this program is much more comprehensive than it may seem at first glance.

QUESTIONS?

Would you like to receive more information about the program, than I am happy to give that to you. Please reach out if you are seriously interested in receiving this unique form of help and I will be happy to answer your questions. (See the contact form at the end of this page.)

I have had several hours of teachings about this program this week and have been able to see and experience its power.
It is truly extraordinary!

PARTICIPATE
Does your feeling immediately say YES I want that too! Or YES, my loved one or my pet needs that!
I want to participate in this program and grab this exceptional opportunity!

Then you can click on the links below.


Apply for yourself or your loved one:

Go to this page:    
Password: 1234

- enter your first name
- your last name
- your email address

in the comment box enter your request for which you would like to receive the help: organ, system, body part, condition, the relationship you would like to change.
You can submit 1 request per person!

Then you will receive an email informing you if your request has been accepted into this program. This may take some time. Do not wait until the last moment.
If you are accepted, you can register via the link in the acceptance email you will receive.

Application is possible until August 9 at 6 pm ET / 23.59 pm CEST. You can register for your request until FRIDAY. After that, participation closes so please do so in time to avoid disappointment.

If you find this complicated and would like my help, you can. Contact me and I will help you through this process.


Registration participation for pet:

Pets can be registered directly, This does not require an application process.
Please go to this page to give your love to your pets.

Are you someone or Do you know someone for whom this program could be a solution?
Then don't hesitate and submit your application for admission.
I can tell you from the bottom of my heart that this kind of help has changed my whole life.
And I really wish that to everyone!
That is why I am now sharing this program in my newsletter and on the website.

May as many people and animals as possible be able to participate in this program!

And if you don't want to or can't do this yourself, but you know someone else who might dream of this opportunity, please forward the email. Let's collectively help as many people and animals as possible to alleviate suffering.

That is the reason I am sharing this with you. Please know that I am not offering this program and therefore not responsible for its content. I share this only because I love to see the suffering of many reduced and know that the uniqueness of this program can help with that, just like it did for me.
Thank you. 💗🙏🏻

Contact me
if you have questions or your need assistance, please contact me:
I am happy to help you. 

Love Always,

Barbara


~ True beauty is revealed only if there is light from within ~


Certified Soul Healer and Teacher,  certified Soul Communicator (Readings Akasha Kronieken) and Guan Yin Lineageholder

Linktree: https://linktr.ee/barbarakuipers
Websitewww.puur-licht.nl/en/pure-light
Blog: www.myshmjourneytothepurestlight.blogspot.nl
Facebookwww.facebook.com/PuurLicht.TaoHealing.Soulfulness
Linkedin: www.linkedin.com/in/barbara-kuipers-puurlicht/
Instagramhttps://www.instagram.com/barbarakuipers.puurlicht/

No comments:

Post a Comment