Tuesday 8 May 2018

Krachtige Tao healing brengt hoop / Powerful Tao healing brings hope

~ for English please scroll down halfway through this page ~      

Krachtige Tao healing brengt hoop


Lieve lezers van mijn blog,

In deze blogposting wil ik graag mijn ervaringen delen van afgelopen weken. Zoals velen die mijn blog al vaker hebben gelezen weten, bewandel ik al 7,5 jaar een spiritueel pad om healing te ontvangen voor mijn chronische aandoening (ME) waar de reguliere geneeskunde tot op heden geen antwoord op heeft. Voor ik met soul healing in aanraking kwam was het een situatie zonder al te veel hoop op een mooie toekomst. Dokters konden weinig voor me doen en als ik om me heen keek en de verhalen van lotgenoten las dan werd ik daar ook niet echt blij van. Het enige waar ik naar uit kon zien was verslechtering.
Tot het moment dat ik op een avond Dr. en Master Zhi Gang Sha ontmoette, een arts en krachtig healer uit China die mij nu al vele jaren opleidt om mijn eigen gezondheid via zelf-healing technieken te verbeteren en anderen via onderricht en healing op dezelfde wijze te helpen.
Omdat mijn spirituele kanalen open zijn ontvang ik al jarenlang aanwijzingen en antwoorden op vragen wat ik moet doen als mijn lichaam weer eens signalen afgeeft dat er iets uit balans is, wat mij al die jaren geholpen heeft om het proces van achteruitgang te vertragen. Via mijn open kanalen belandde ik 7,5 jaar geleden op een informatieavond met Master Sha die op dat moment in Nederland was. In mijn ogen is hij een van de sterkste healers ter wereld, die al jarenlang de wereld over reist om mensen te helpen en op te leiden. Die avond was het omslagpunt, waarbij ik de vertraging in achteruitgang kon gaan omzetten naar stap voor stap vooruitgang.
Ik heb in de afgelopen jaren veel ontvangen en zoveel bijzondere healings meegemaakt en mijn uitzichtloze situatie is met de tijd veranderd in een leven waarin ik weer hoop en toekomstperspectief heb en ik in tegenstelling tot vele lotgenoten vooruit ga, in plaats van achteruit, al is de weg lang en bezaaid met obstakels.... Maar het leven is geen rechte weg en ik had ook nooit verwacht dat een schijnbaar onmogelijk op te lossen situatie ineens makkelijk te verhelpen zou zijn.
Met alle ups en downs ga ik echter toch steeds verder vooruit en is er zichtbaar verandering. Ik ben daar erg dankbaar voor, vooral als ik de verhalen van lotgenoten lees en het mijn hart breekt als ik zie hoe weinig hoop er bij hen is.


Afgelopen weken merkte ik echter dat ik steeds meer pijn kreeg in mijn nek, schouders, rug, heupen, benen en voornamelijk mijn voet, waar al lange tijd een dikke bult op zit. In eerste instantie schreef ik dat toe aan de stressvolle omstandigheden die de maandenlange renovatie in de flat met zich meebrengen. Ik besloot het echter toch eens aan de fysiotherapeut te vragen maar die was van mening dat ik meer moest bewegen. Hoe meer ik echter bewoog, hoe meer pijn ik kreeg en de zachte bult werd harder en harder en er verscheen een witte punt op, alsof het bot begon uit te steken. Dus vroeg ik mijn gidsen om raad, wat mij zou kunnen helpen.
Het antwoord wat ik kreeg was om te mediteren in de Tao Chang.

Er zijn nu 8 Tao Changs wereldwijd en één daarvan is in Nederland in het Master Sha Tao Center in Amersfoort. Er zijn ook Tao Chang ruimtes in Antwerpen, Honolulu, London, San Francisco, Sydney, Toronto en Vancouver.  De Tao Chang is een zeer speciale meditatieruimte. Chang is het Chinese woord voor veld.
Lao Zi, een Chinees filosoof en de schrijver van de Tao De Jing, omschreef Tao als:
Tao is de Bron.
Tao is de Creator.
Tao is de universele wetten en principes.
Tao is de wijze voor al het leven.
Tao is de zuiverste frequentie en vibratie, het zuiverste, pure licht.

Tao Chang is het helende veld van de Bron. Het licht en de frequentie van dat veld is bijzonder waardevol voor je gezondheid en ieder ander aspect van je leven, zoals je relaties, je financiën, je intelligentie en nog veel meer. Onze frequentie en onze lichtkracht is lager, zeker als er sprake is van gezondheidsproblemen. Door in dat hoog frequente veld te zijn, kunnen wij onze eigen frequentie verhogen en daarmee onze dagelijkse problemen bij de wortel aanpakken. In dat veld zijn we omringd door de zuivere lichtfrequenties en die helpen onze ziel, hart geest en lichaam te zuiveren. Hoe meer we in lijn leven met de Tao, hoe meer ons leven zal bloeien en hoe meer we in staat zijn om allerlei uitdagingen te boven te komen.
Het klinkt allemaal heel erg mooi, maar als je de kracht van dat veld ervaart, begrijp je pas écht wat het kan doen. Mediteren thuis is echt niet te vergelijken met meditatie in die ruimte. Iedere keer als ik het ervaar sta ik eerlijk gezegd versteld... er gebeuren dingen waar ik nooit van zou durven dromen.

Mijn eigen aandoening, die in de medische wereld vooralsnog niet op te lossen is, kan ik daar wel steeds verder ten goede transformeren door het op een andere wijze bij de oorzaak aan te pakken via licht en frequentie. Mijn uitzichtloze situatie is hierdoor veranderd in een pad waarbij ik stap voor stap verbeter en gaandeweg zoveel ervaar en leer. Ervaringen waar ik dankbaar voor ben.

Ooit werd ik geraakt door een quote die ik las en die ik jarenlang als leidraad heb gebruikt niet wetende hoe het uiteindelijk mijn leven zou bepalen:


Vertel en ik luister,
laat me zien en ik kijk,
laat het me ervaren en ik leer.
Dat is kennelijk hoe de zielenwereld mij heeft getraind. Ze hebben me vele dingen verteld en ik heb geluisterd. Ze hebben me via mijn derde oog veel laten zien, en ik heb het aanschouwd, maar bovenal hebben ze me de kracht van Tao healing laten ervaren en zo heb ik heel veel geleerd.
Jij hebt ook een keuze, je kunt naar mijn woorden "luisteren" en ik kan je de resultaten laten zien, maar zelf ervaren is het meest waardevol om zelf te leren. Dus mijn advies zou zijn, ervaar de kracht van Tao healing voor jezelf. Dat kan je op vele manieren ervaren en ik kan je daar veel over vertellen, dus voel je vrij om contact op te nemen. In dit blog, wil ik nu echter graag terug gaan naar mijn eigen ervaringen in de Tao Chang.

In de Tao Chang hangen vele Kalligrafieën die door Master Sha zijn gecreëerd en die je kunt zien als poorten die verbinding maken met die hoge frequenties van het Tao Veld. Als je derde oog geopend is kun je die poorten waarnemen. Zij die open kanalen hebben en die die ruimte binnen wandelen kunnen net als ik ervaren wat een bijzondere ruimte dat is en hoeveel lichtwezens daar zijn en hoe hoog de frequentie is.


Master Sha in de Tao Chang

Ik ging naar de Tao Chang toe met de wens om healing voor mijn voet te mogen ontvangen zodat ik minder pijn zou hebben met lopen. Toen ik in die ruimte mediteerde, kreeg ik duidelijk te horen dat ik me niet moest richten op mijn voet, maar op healing voor mijn wervelkolom en mijn ruggenmerg en het centrale kanaal wat door de 7 chakra's gaat, verder moest openen en zuiveren. En mijn voet, daar zou hulp voor komen op een wijze waar ik zelf nog niet aan dacht....
In de afgelopen jaren heb ik leren vertrouwen op de boodschappen die ik ontvang van de lichtwezens, ook al kan ik met mijn geest niet altijd de logica ervan volgen, maar ik richtte me dus op het ruggenmerg en de wervelkolom en was benieuwd naar de manier waarop mijn voet healing zou gaan ontvangen  :)
Mijn zenuwstelsel vraagt ook al jaren om healing, dus ik dacht dat dat wellicht op dat moment meer aandacht nodig had dan mijn voet. Ik kon voelen en waarnemen hoe er aan mijn rug gewerkt werd. De lichtwezens hebben een hoge intelligentie en zijn veel beter in staat dan wij met onze menselijke vermogens om de grondoorzaak van bepaalde klachten te bepalen dus ik gaf me volledig over aan hun wijsheid en leiding. Er ging zoveel licht door mijn centrale kolom heen.
Het is voor mij altijd bijzonder om te ervaren hoe veel hulp de lichtwezens bieden en hoeveel liefde zij geven. Liefde die in het gewone dagelijkse leven tussen mensen onderling en mensen en dieren, wel eens ver weg lijkt te zijn. Op die momenten ben ik me nog meer bewust van het voorrecht om open kanalen te hebben en om de liefde vanuit de zielenwereld zo bewust te kunnen waarnemen.
De lichtwezens zijn er voor iedereen, alleen velen zijn verleerd hoe daar verbinding mee te maken.
De spirituele healing technieken van Master Sha maken het makkelijk om die verbinding weer te maken en in de Tao Chang is de aanwezigheid van de lichtwezens extra goed voelbaar. In dat hoog frequente veld kun je gemakkelijk werken op zielenniveau en de hulp van de zielenwereld ontvangen.
Master Sha zegt altijd dat iedere uitdaging in het leven een oorzaak heeft op zielenniveau. "Heel de ziel eerst, dan zal heling van geest en lichaam volgen."
Dat is wat ik ervaar met de spirituele healing technieken die Master Sha brengt. Het gaat voorbij het fysieke, het mentale en het emotionele en gaat direct naar de oorzaak op zielenniveau zodat vandaar uit de transformatie kan plaatsvinden.
Mijn centrale kanaal werd meer geopend, waardoor het licht makkelijker via mijn kruinchakra naar beneden kon stromen naar mijn benen en voeten. Het werd me al iets duidelijker hoe mijn voet healing zou kunnen krijgen door mijn centrale kanaal te openen. Het licht kon zo makkelijker via mijn kruinchakra naar mijn voet stromen.

Na mijn meditatie in de Tao Chang sprak ik met één van de leiders in het centrum. Ik vertelde haar van de problemen die ik de laatste tijd had met lopen en dat het eruitzag alsof er een stuk bot door mijn huid zichtbaar was en steeds verder uitstak en dat ik steeds maar te horen kreeg dat hulp niet via de huisarts of de fysiotherapeut zou gaan komen. Ook zij gaf aan dat ze via haar spirituele kanalen doorkreeg, dat ik het spiritueel zou kunnen verbeteren en nodigde mij uit om die avond te blijven voor de healing avond in het Centrum.
Die avond werd ik uitgekozen als demo en ontving ik een krachtige healing voor mijn enkel, wat volgens de berichten die wij beiden ontvingen de beste resultaten zouden geven op dat moment. In de afgelopen jaren heb ik al heel veel healing ontvangen voor mijn aandoening, Myalgische encefalomyalitis (ME) die 24 jaar geleden begon, en voor de vele gevolgen van het jarenlange in bed liggen. Ik heb in de afgelopen jaren ook al vele healings mogen geven en ben getuige geweest van vele anderen die healing ontvingen, maar ik zal je eerlijk zeggen dat ik nog steeds verrast wordt, iedere keer opnieuw, door de kracht van deze vorm van healing, Tao healing. De zielenwereld weet zoveel meer dan wij en weten precies waar de blokkade zit en waar het licht naar toe moet om de blokkade op te lossen en de pijn te verminderen.
Tijdens de healing die ik ontving die avond, kon ik het licht en de trilling in mijn enkel voelen maar het ging niet zoals ik met mijn menselijke inzicht zou verwachten naar beneden om mijn voet te helen. Het ging naar boven!
Ik voelde het licht door mijn kuiten gaan naar mijn knie, alsof er ijswater omhoog kroop. De pijn in mijn kuiten en knieën werd minder. Daarna ging het nog verder omhoog naar mijn heupen, die al dagenlang pijn deden waardoor rechtop lopen moeizaam ging en zitten zeer pijnlijk was. Daarna naar mijn SI gewrichten die al jarenlang bij tijd en wijlen zo geblokkeerd zijn dat ik er continue pijn in heb. Daarna ging het tot mijn verbazing nog verder omhoog, langs mijn wervelkolom naar mijn schouders, die ook vast zaten en daarna door mijn nek naar mijn voorhoofd, waar ik ook al dagen last van had.
Al jarenlang voel ik de zware, donkere energie via mijn voeten naar boven komen. Nu voelde het alsof die energie in mijn enkel gefilterd word en er licht naar boven gaat.
Ik kon bijna niet geloven dat mijn verzoek, namelijk healing voor de pijn in mijn voet, zodat ik beter kon lopen, op zo'n grootse wijze werd ingewilligd door de zielenwereld.
Na de healing stond ik makkelijker op van de stoel, stond rechter, liep makkelijker en doordat ik anders stond en liep, nam ook de pijn in mijn voet af. Dat wat er uitziet als een uitstekend bot was uiteraard niet weg, maar de pijn die ik voelde was duidelijk verminderd. Het viel de mensen die mij de afgelopen tijd hadden zien lopen en zitten echt op dat er zoveel was veranderd in slechts een paar minuten.

Na mij werden die avond nog twee mensen uitgekozen als demo. Een vrouw kreeg een healing voor haar heupen. Voorafgaand aan de healing was te zien hoe moeilijk ze liep, hoe scheef ze stond en hoe ze af en toe moest stoppen omdat het teveel pijn deed om te lopen. Tijdens de healing zag ik spirituele beelden met mijn derde oog die me toonden hoe haar heupen met gouden licht gevuld werden. Het zag eruit alsof het heupbot uit gouden licht bestond.
Master Sha zegt:

Daar waar gouden licht straalt, zal alle ziekte verdwijnen.

Na het ontvangen van de healing liep deze vrouw zoveel rechter en veel makkelijker, ze hoefde niet meer te pauzeren en ze zei dat de pijn heel erg was afgenomen. Ze kon zelfs bewegingen maken die ze lange tijd niet kon maken, vertelde ze en demonstreerde dat met een pirouette :).

Daarna werd een jonge vrouw uitgekozen voor een healing voor haar hernia klachten. Ze vertelde dat ze 4,5 maanden op bed had gelegen maar nog steeds veel pijn had en hoop begon te verliezen. Tijdens het ontvangen van de healing, zat ik in de zaal en zag met mijn derde oog, het licht door haar wervelkolom gaan en het zag er uit alsof er een soort pin schuin in haar rug stak. Na afloop van de healing deelde ik wat ik had mogen waarnemen, om haar en de andere aanwezigen in de zaal meer inzicht te geven in de kracht van de healing en ze vertelde me dat het inderdaad al lange tijd voelde alsof er op die plek die ik benoemde iets in haar rug prikte. Tijdens de healing ging het licht door haar wervelkolom heen en het straalde van binnenuit naar buiten. Hoe meer ze zich zou richten op de oefeningen en de meditatie, hoe krachtiger ze dat licht zou kunnen maken, was de boodschap die ik doorkreeg. Het was ontroerend om te zien hoe haar gezicht veranderde tijdens de healing. Na de healing stond ze veel makkelijker op uit haar stoel en ze kon zelfs voorover buigen en met haar handen de grond aanraken. Iets wat ze al lang niet had gekund zei ze. Ze straalde en zei dat ze nu weer hoop begon te krijgen en dat ze graag meer wilde leren.
Het was prachtig om te zien en iedereen kreeg een healing vanuit de zielenwereld, op maat gemaakt.
Naarmate de avond vorderde merkte ik steeds meer het effect van de healing die ik zelf had ontvangen. Ik ging met zo een dankbaar gevoel naar huis. Lopen was makkelijker, traplopen was niet zo problematisch meer en zelfs autorijden was minder pijnlijk. In de week erna ging de transformatie door en iedere dag was het minder pijnlijk om te lopen en kreeg ik meer en meer balans terug.

De volgende dag ben ik wel naar de huisarts gegaan want de reguliere weg wil ik niet uitsluiten. Ook zij doen goed werk en hebben veel kennis en hopelijk kunnen ze me op enige manier helpen met deze klachten aan mijn voet.
De huisarts vroeg me waarom ik zo bang was voor de klachten van mijn voet. Ik vertelde hem kort over mijn geschiedenis en hoe ik de afgelopen jaren van vele dokters te horen had gekregen dat ze me niet konden helpen en dat ik zelfs deze huisartsenpraktijk bijna 8 jaar geleden was uitgelopen met de mededeling van zijn collega dat ik waarschijnlijk niet lang meer te leven had omdat ze regulier niets meer voor me konden doen. Dat mijn lotgenoten met ME steeds verder achteruit gaan en dat velen uiteindelijk in een rolstoel komen en dat ik dankbaar was dat ik 7,5 jaar geleden leerde over de healingtechnieken van Master Sha en zo achteruitgang had weten te voorkomen, dat ik zelfs vooruit ging, maar dat nu mijn voet zo raar eruit zag en dat daardoor al die angst voor achteruitgang en rolstoel die kennelijk toch wel in mij zat de afgelopen jaren, nu ineens omhoog kwam.
Deze dokter keek me vol begrip aan en dat deed me goed. Hij gaf toe dat er in de reguliere geneeskunde nog steeds weinig te doen is voor ME-patiënten en dat velen steeds verder achteruitgaan, en dat hij blij was voor me dat ik een andere methode had gevonden die mij hielp.
Op de een of andere manier bracht zijn houding mijn vertrouwen in de reguliere geneeskunde meer terug en daar was ik blij om, want in de voorafgaande jaren was er weinig begrip en compassie voelbaar geweest. Hij bekeek mijn voet, legde me het een en ander uit en kon niet meer doen dan me doorverwijzen naar het ziekenhuis. Hij adviseerde me om er een specialist naar te laten kijken en zijn opties te horen.

Tot ik meer weet zit ik echter niet met lege handen, want ik zal blijven doorgaan om ook dit op spirituele wijze te benaderen. Ik ben al meermalen in de Tao Chang geweest sindsdien en iedere keer ervaar ik weer meer en loop ik beter en neemt de pijn af. Het heeft me al zoveel geleerd en bijzondere ervaringen en resultaten gebracht. Dit pad bied mij en velen anderen hoop in uitzichtloze situaties en heeft al in de meest uiteenlopende situaties wonderbaarlijke resultaten gebracht door te werken op zielenniveau en vanuit die ziel het lichaam te transformeren. Dat is een pad wat mij persoonlijk heel erg aanspreekt. Symptoombestrijding is iets wat op korte termijn verlichting kan bieden maar voor blijvende resultaten op lange termijn is het in mijn ogen toch echt ook nodig om het probleem bij de oorzaak aan te pakken. Dat is wat Tao healing mij brengt en hopelijk inspireren mijn ervaringen anderen weer om ook hoop te houden. Na iedere meditatie in de Tao Chang merk ik bovendien dat mijn spirituele kanalen verder zijn opengegaan. Ook dat is iets wat ik als groot geschenk ervaar voor mezelf en ook voor anderen, want zo kan ik anderen nog meer van dienst zijn.
Als iemand mij jaren geleden zou hebben gezegd dat ik na een jarenlange uitzichtloze strijd een ander leven zou krijgen, dan had ik diegene waarschijnlijk niet zo snel geloofd. Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit, dat is iets waar ik echt van overtuigd ben. Dat is iets wat ik zelf al zo vaak heb ervaren. Dat is ook wat ik van cliënten als feedback ontvang als zij de kracht van Tao Healing ervaren. Geef de hoop nooit op, want wonderen bestaan!

Wil je meer informatie over Tao Healing dan nodig ik je graag uit om verder te lezen op dit blog of op mijn website.
Wil je graag zelf de kracht van de Tao Chang ervaren, bezoek dan eens 1 van de 8 Tao Chang ruimtes wereldwijd.

In liefde en licht,
Barbara


~ True beauty is revealed only if there is light from within ~

Gecertificeerd Soul Healer and Teacher,  Gecertificeerd Soul Communicator (Readings Akasha Kronieken) en Guan Yin Lineageholder
**********************************************************************************************


Powerful Tao healing brings hope

Dear readers of my blog,

In this blogposting I would like to share my experiences with you of the last couple of weeks. Like many who read my blog regularly already know, I am on this path of spiritual healing for about 7,5 years to heal my chronic condition (ME) for which modern medicine still doesn't have any solution yet. Before I started to learn about soul healing, my situation was without much hope for a better future. Doctors couldn't do much for me and when I looked around and read the stories of other patients, that didn't really made me feel better either. The only thing that I was looking forward to was a continued deterioration.
Until the evening I was so lucky to meet Dr. and Master Zhi Gang Sha, a doctor and powerful healer from China, who is training me for years now how to improve my situation with powerful self-healing techniques and how to help others heal themselves as well.
Because my spiritual channels are open, I receive guidance and answers for many years to many questions I have, when my body is clearly giving me signals that something is out of balance. This has helped me for many years to slow down the process of continued deterioration. It is through the messages I received through my open spiritual channels that I attended the evening with Master Sha, who at that time was in the Netherlands. In my opinion he is one of the most powerful healers worldwide, who is traveling the world to help heal so many people and to train so many students to become healers as well. That evening was the turning point in my life. I was able to transform continued deterioration into progress and slowly step by step healing is taking place.
In received a lot of help in the past 7,5 years and experienced so many beautiful healings which helped me to transform this hopeless situation I was in, into a situation where I have hope again and I am working on building my future and in which I am making progress. There is a clear contrast with the situation I was in and many other patients are still in. Even though the path is long and there are many obstackles to overcome. But life never is a straight line going up and I never expected that my seemingly impossible to solve situation would be easy to overcome now.
But with all the ups and downs I am still improving and there is a noticeable transformation for which I am very grateful. Especially because I am still reading the stories of other patients and it truly hurts me to see that they still do not have much hope at all.


In the past weeks however, I could feel that the pain in my neck, shoulders, back, hips, legs and especially my feet was increasing. There was a big bump on my right foot. At first I thought this pain was caused by the stressful situation with the reconstruction noise in my building, which is going on for months now and still is not finished. But when I asked my physiotherapist, he told me that I needed to move more. However, the more I started to move and use my legs, the more pain I had and the bump on my foot was getting bigger and harder. At one moment there was even a white spot visible, like the bone was kind of sticking out of my foot. So I asked my spiritual guides for guidance what I needed to do and what would be helpful in this situation. The answer I received was to meditate in the Tao Chang.

There are 8 Tao Chang worldwide at this moment and one of them is in the Netherlands in the Master Sha Tao Center in Amersfoort. There are also Tao Chang in Antwerp, Honolulu, London, San Francisco, Sydney, Toronto and Vancouver. The Tao Chang is a very special meditation room. Chang is a Chinese word and it means Field.
Lao Zi, a Chinese philosopher and the writer of the Tao De Jing, explained Tao as follows:
Tao is the Source.
Tao is the Creator.
Tao is the universal principles and laws.
Tao is the way of all life.
Tao is the purest frequency and vibration, the purest light.

Tao Chang is the healing field of the Source. The light and frequency within that field is very valuable for your health and every other aspect of your life, like your relationships, your finances, your intelligence and much more. Our frequency and vibration, the light we carry within us is lower, especially when there is a healthcondition. By being in that high frequency of the Tao Field, we are able to uplift our frequency and vibration and in that way we have an opportunity to transform our daily struggles at the root. In the field of the Tao Chang we are surrounded by pure light and pure frequencies which help us to purify our soul, heart, mind and body. The more we are in alignment with Tao, the more our life is able to flourish and the more we are capable to overcome all kind of struggles in daily life.
This all sounds very beautiful, I know, but only when you experience the power of that field, you could actually understand what this field can do for you. Meditation at home can truly not be compared to meditation in the Tao Chang. Everytime when I experience it, I am amazed to be honest... There are things happening there that I would never dare to dream of.

I am able to transform my condition, for which modern medicine still does not have any cause or solution, in that field. I am able to improve it by approaching it in a different way and to heal the rootcause with light and frequencies. My hopeless situation changed into a path of going forward step by step and with every step I learn and experience more. Experiences which mean a lot to me.

One day, many years ago, I was touched by a quote I had read, which I used for many years as a guideline in my life, not knowing at that time how much impact it would have on my life:

“Tell me, and I will listen.
Show me, and I will understand.
Involve me, and I will learn.”

This is how the soul world trained me. They have told me many things and I listened. They have showed me many images in my third eye and I have observed them. But most of all they have made me experience the power of Tao healing and in this way I have learned so much.
You also have a choice. You can "listen" to my words and I can show you my results, but to experience it for yourself is the most powerful way to learn. So my advice would be to experience the power of Tao healing. You can experience this in many ways and I can tell you a lot about it so feel free to contact me if you would like to know more. But in this blog I would like to go back now to my own experiences in the Tao Chang.

In the Tao Chang there are many Calligraphies created by Master Sha. You can see these Calligraphies as portals that open up to the high frequencies of the Tao Field. When your third eye is open, you can see these portals. Those who have open spiritual channels and who walk into this very special room could experience, just like I do, that there are many light beings present in this room and that the frequency is very high.


Master Sha in the Tao Chang

I have been to the Tao Chang with the request to receive healing for my foot so I could walk with less pain. When I was meditating in that field, I clearly received the message that I should not focus on my foot, but instead should focus on healing my spinal column and spinal cord as well as on opening and purifying the central channel which goes through the 7 chakras. And my foot... my foot would receive help in a way that I was not thinking of yet...
In the past years I have learned to trust the messages I receive from all the light beings, even though it sometimes was hard for my mind to believe. But because the message said so, I focused on healing of my spinal cord and spinal column and was very curious in which way my foot would be able to receive healing :)
My nervous system also needs a lot of healing, so I thought that maybe my nervous system needed more attention at this moment than my foot. I could feel and see how the light beings were working on my back. The light beings are so much wiser and can determine in so many ways, much better than we with our limited human capacities can, what the rootcause is of the pain, so I willingly surrendered to their loving guidance and wisdom. There was so much light coming through my central channel.
It is always a special experience for me to feel the support of all the light beings and to receive their love. In normal day life it sometimes is hard to see or feel the love between human beings or between humans and animals. In those moments I am always so aware of the privilege to have open spiritual channels and to experience the love from the soul world so deeply.
The light beings are available for everyone, but many people have forgotten how to connect or communicate with them.
The spiritual healing techniques of Master Sha make it easy to connect with them and in the Tao Chang you can truly feel their presence clearly if you are sensitive. In that high frequeny field it is easier to work on a soul level and to receive the support of the soul world. Master Sha always says that every challenge you have, has a rootcause on the soul level. "Heal the soul first, then healing of mind and body will follow."
That is what I truly experience with the spiritual healing techniques Master Sha brings into the world. It goes beyond the physical, mental and emotional level and goes directly to the rootcause on the soul level, so transformation can start from there.
My central channel was opened more and more, so the light that entered my body through the crown chakra more easily could go down to my legs and feet. It already started to get more clear to me how my foot was supposed to receive the healing by opening my central channel more and more. The light could flow more easily from my crown chakra all the way down to my feet.

After my meditation in the Tao Chang I spoke with one of the leaders in the Center. I told her about the issues I had with walking lately and that it looked like there was a bone visible through my skin but that I continue to hear that healing was not to be expected to come via the general practitioner or the physiotherapist. She also received the message through her spiritual channels that I could improve this situation in a spiritual way and invited me to stay for the healing evening that day in the Center.
That evening I was chosen as a demo and received a powerful healing for my ankles, because we both received the messages that that would be the best focus at that moment. In the past years I have already received many healings for my condition, myalgic encephalomyelitis (ME) which started 24 years ago and for the many consequences of being in bed for years. I also have been a channel for the lightside to offer healings to others many times and I have witnessed many people receiving healing, but honestly I am still amazed, time and time again, how powerful these Tao Healing Blessings are. The soul world truly knows so much more than we know as human beings and knows exactly where the blockage is and where the light is needed to melt the blockage and to reduce the pain.
During the healing blessing I recieved for myself, I could feel the light and the vibration in my ankle but it didn't go down to my foot as I expected it to do with my logical mind. No, it went up!
I could feel the light going up through my calfs to my knees, like there was ice water going through my veins. The pain in my calfs and knees decreased. Then it went up even further to my hips, which have been painful for days making it difficult for me to sit or walk straight. Then it went to my sacroiliac joint, which are an issue for me for many years. Then to my surprise it went up even further, along my spinal column to my shoulders, which were very stiff as well and then to my neck and forehead, which have been painful for a few days too.
For many years I feel the heavy dark energy coming through my feet into my body. Now it felt as if that energy was filtered in my ankle and there was light going up.
I could hardly believe my request was being granted in such a huge way by the soul world.
After the healing blessing I could stand up so much easier, I was standing more straight, I could walk better and because I was standing and walking in a different way, the pain in my foot decreased too. That what looked like a bone sticking out of course didn't change but the pain was clearly reduced. It was very noticeable for the people in the room as well that so much has changed in just a few minutes. 

That evening two other women were chosen as a demo as well. One woman received a healing blessing for her hips. Before the healing blessing it was very clear to see how difficult it was for her to walk. She was not standing up straight and she had to pause every few steps, because the pain was too much. During the healing blessing I could see spiritual images with my third eye showing me that her hips were being filled with golden light. It looked like her hip bone was made of light.
Master Sha always says:

Where golden light shines, all sickness will disappear. 

After the healing blessing this woman walked so much better and straighter. She didn't have to pause anymore and she said the pain significantly decreased. She could even make some movements she couldn't do before, and she demonstrated that with a smile and a pirouette :) 

Then a young woman was being chosen as a demo for her slipped disc. She told everyone in the audience that she had been laying in bed for 4,5 months but still was in a lot of pain and that she started to lose hope. During the healing blessing I was sitting in the audience and I saw with my third eye the light going through her spinal column and it looked like there was some kind of spiritual pin stabbed in her back. After the blessing I shared the spiritual images I was shown to give a deeper understanding of what happened during the healing blessing to her and the other people in the audience. This woman responded that it indeed has felt for some time now like there was something stabbed into her exactly the place that I had mentioned. During the blessing the light went through the spinal column and the light was shining from the inside out. I received the message that if she would continue to do the self healing practices and the meditations, the more powerful that light could become. It was heart-touching to witness the transformation in her face during the blessing. After the blessing she stood up pretty easily and she could even bent her back and touch the floor with her hand. Something she hadn't been able to do for a while. She was glowing and said that she started to get back the hope and that she wanted to learn more.
It was so beautiful to see and everyone received a custom made healing blessing from the soul world. As the evening continued I noticed for myself that the effect of the healing I received myself, still increased. I went home with such a deep feeling of gratitude. It was so much easier to walk, to walk down the stairs, and driving my car was also less painful. During the week after the blessing, the transformation continued and every day it was less painful to walk and I felt more balanced.

The next day I visited my general practitioner to hear his point of view. I don't want to exclude modern medicine. They also can do a lot and they have a lot of knowledge as well, and I like to combine both methods if they are able to help me heal the issues with my foot.
The doctor asked me why I was so afraid of these issues with my foot. I shortly explained to him my medical history and that many doctors told me in all those years that they couldn't do anything for me and that I had even left this practice almost 8 years ago with the words of his colleague ringing in my ears that I probably won't live so much longer because they truly don't know anymore what to do for me. And that most patients with ME slowly are feeling worse and eventually end up in a wheel chair. That I was very grateful that I had learned about soul healing techniques and that it had helped me to stop the deterioration, that I even was able to improve the situation, but that now my foot was looking so weird and that it triggered all the fear for deterioration and a wheelchair that apparently was somewhere hidden deep inside of me. This doctor looked at me with so much understanding and compassion. That in itself was healing already. He admitted that even after all this time there still was not much that they can do for ME Patients and that he was happy to hear that I had found something that has helped me. In some way his attitude and the things he said to me restored my confidence in modern medicine a bit and I was very grateful for it, because in the past years I didn't receive a lot of understanding and compassion from the doctors I had seen. This doctor was new and totally different than the doctors I had seen before. He examined my foot, explained me what he thought was going on and advised me to see a specialist in the hospital.

Until I know more, I do not have to sit and wait. I will continue to have a spiritual approach to this situation with my foot as well. I have been to the Tao Chang a few more times now and every visit I experience  more and it is less painful to walk. This spiritual healing path has given me so many extraordinary experiences already and every time I learn more. This path offers me and many others hope in seemingly hopeless situations and has brought miracles in various situations by working on the soul level first and by healing the physical body with the power of the soul.
It is a path and an approach that truly appeals to me. Symptom treatment can be very effective in the short term. However for long lasting results it is needed in my opinion to get to the root of the problems too. That is what Tao healing offers me and hopefully my experiences inspire many people to hold on and to keep the hope alive. After every meditation in the Tao Chang I also notice my spiritual channels have opened further as well. That is something I consider as a huge gift for myself and for others, because in this way I am able to help others more and more.
If someone would have told me years ago that after a very long and seemingly hopeless battle my life would totally transform, I probably would not have believed it. But miracles exist, that is something I know for sure. It is something I have experienced so many times now. It is also something that clients share with me after they have experienced the power of Tao healing for themselves. Never give up hope, because miracles exist! 

If you would like to know more about Tao Healing I invite you to read more on my blog or website.
If you would like to experience the power of the Tao Chang, then please visit one of the 8 Tao Chang worldwide.

In love and light,
Barbara 

 True beauty is revealed only if there is light from within ~

Gecertificeerd Soul Healer and Teacher,  Gecertificeerd Soul Communicator (Readings Akasha Kronieken) en Guan Yin Lineageholder


2 comments:

  1. Waaaw Barbara wat een fantastisch nieuws! WAt fijn om te horen dat je zoveel baat hebt bij de Tao Chang en ook zo goed ziet wat er gebeurt. Daarmee kun je vele anderen weer helpen. Mag ik deze voorbeelden gebruiken als ik er anderen mee kan helpen? Ik ben er heel blij mee. veel beterschap ook voor je voet. Liefs, Dianne

    ReplyDelete
  2. Lieve Dianne,
    Natuurlijk mag je deze voorbeelden gebruiken! Ik deel ze juist om anderen te inspireren. Deel mijn blog of vertel wat het met mij gedaan heeft aan de mensen die je spreekt. Hoe meer mensen een kans hebben om zich ook beter te gaan voelen, hoe beter het is toch?
    Liefs Barbara

    ReplyDelete